• Програма „ЛЕКО ОТСЛАБВАНЕ“

Програма „ЛЕКО ОТСЛАБВАНЕ“

  • 97.00лв
  • 77.60лв

  • Код на продукта: 11
  • В наличност

Бърза поръчка: 0888 267 626
Кликнете върху телефона за директно набиране при мобилни устройства
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
при поръчка над 50лв

Програма за детоксикация на организма и леко отслабване.

Продължителност – 2 месеца.

Включва по 1 брой от Царски чай Slim&Fit, Царски чай Slim&Detox, Тинктура Зелен чай с какао и Тинктура DETOX.

 

Препоръчва се за хора с наднормено тегло над 7 кг.

Програма за детоксикация на организма и изгаряне на подкожни мазнини

Представяме ви програмата за сигурно отслабване и стопяване на излишните мазнини "ЛЕКО ОТСЛАБВАНЕ"! Тя включва нашия висококачествен и бързодействащ Царски чай - най-добрият избор за всеки, който иска да се отърве от излишните килограми и да се добие с мечтаната фигура.

При консумация на Царски чай в продължение на 2 месеца Вие ще пречистите организма си и ще изгорите натрупаните подкожни мазнини. Не е нужно спазване на диети по време на консумацията на Царски чай!

Важно: Приемайте дневно количество храна, отговарящо на калорийния Ви разход, както и нужното за деня количество вода!  Хранете се редовно и умерено, като включвате в ежедневието си малко спорт за по-бързи резултати! Oтслабването в корема и бедрата е най-желано сред всички ефекти.

Диетите и ограничаването на някои от хранителните вещества са неефективни. Постоянно сме затрупвани с информация за нови и нови диети, но колко от тях всъщност наистина действат? Да, може да отслабнете с няколко килограма, но в повечето случаи теглото се връща когато започнете да се храните нормално. За трайни и качествени резултати имате нужда от нещо по-добро - а именно Царски чай! Това е изцяло натурален продукт, който ще ви гарантира дълготрайни резултати. Без диети, гладуване и лишаване! Просто силата на природата в най-чистата й форма!

Трябва да се започне от изчистването на организма от токсините и шлаките, от изхвърлянето на всички вредни вещества, които задържат мастните натрупвания. Царски чай действа върху всички онези излишни съединения в организма, които му пречат да работи. Очистването е първата крачка към добрата фигура и естествените темпове на работа на тялото ни.

Изпълнение на Програма Леко отслабване

За изпълнението на програмата са необходими 2 опаковки Царски чай, които ще консумирате за период от 2 месеца! Една опаковка Царски чай е със съдържание за 30 дни, като чаят продължава действието си 7-10 дни след спиране на консумацията му. След приключване на всяка опаковка, задължително направете пауза от 7-10 дни, след което започнете консумацията на втората опаковка!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър