• Програма „ДЕТОКСИКАЦИЯ“

Програма „ДЕТОКСИКАЦИЯ“

  • 69.00лв
  • 55.20лв

  • Код на продукта: 12
  • В наличност

Бърза поръчка: 0888 267 626
Кликнете върху телефона за директно набиране при мобилни устройства
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
при поръчка над 50лв
Продуктът има минимално количество 1000

Програма за детоксикация на организма и поддържане на фигурата.

Продължителност – 1 месец.

Включва по 1 брой от Царски чай DETOX, Тинктура DETOX и Царски чай Slim&Detox.


Представяме ви нашата невероятна програма "Детоксикация", която ще ви помогне да пречистите организма си и да се чувствате тонизирани  ипълни с енергия. Тук сме включили специални пречистващи продукти, които премахват натрупаните токсини от тялото и подобряват цялостното здраве. Една чудесна програма, подходяща за всички хора, които искат да водят по-здравословен начин на живот!

При консумиране на Царски чай в продължение на 30 дни организмът Ви ще се освободи от над 95% вредни токсини. Детокс ефектът за Вашето тяло ще се запази в продължение на 2-3 месеца.

В днешно време е трудно да отделяме време за здравословно хранене и спорт. Натоварените ни графици през деня, стреса, вредната храна - всичко това води до натрупване на токсични вещества в тялото. Добре е да отделяме време за здравето си, а какво по-лесно и приятно нещо от чаша ароматен чай? Ето затова ние създадеохме нашия уникален Царски чай, част от програмата "Детоксикация"!

Дори и при хора с нормално телосложение е възможно наличието на места с натрупване на мазнини, които Царски чай може да изчисти. Най-често срещаната причина за това са токсините. Други фактори са наличието на умора, киселини в стомаха, нередовно хранене и задържане на вода в организма. Без проблем само с една опаковка Царски чай ще се справите с тези проблеми и то без да е нужно да се подлагате на диети.

Изпълнение на програма Детоксикация:

Поръчайте 1 опаковка Царски чай, която ще консумирате в продължение на 4 седмици! Действието на Царски чай продължава 7-10 дни след спиране на консумацията му. Това е вашето изчистване от токсините само за един месец. Изгарянето на мазнини вече е започнало!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър